Systeem- en netwerkbeheer

Onder beheer verstaan wij het op locatie of vanaf afstand oplossen van problemen en het proactief ondersteunen van uw IT omgeving.
Hierbij richten wij ons zowel op de hardwarematige als softwarematige aangelegenheden van servers, werkstations, printers, firewalls, routers, switches etc.

Onze IT professionals kunnen een breed scala aan producten beheren en ondersteunen en beschikken over certificeringen voor diverse server- en werkstationsbesturingssystemen.

Wij kunnen u ondersteunen bij administratieve taken zoals gebruikersbeheer, backup en herstel, maar ook bij complexere zaken zoals netwerkintegraties, het opzetten van een e-mail of database infrastructuur, firewalls en vpn’s en webserverbeheer.

Sellmark levert ondersteuning op maat, zoals periodieke controle van uw systeem of het verhelpen van problemen op afroep.
Wij kunnen als externe automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf de verantwoordelijkheid dragen voor het volledige beheer van het netwerk en de werkstations, inclusief de verzorging van een helpdesk. Dat is makkelijk, want zo heeft u altijd mensen ter beschikking met actuele kennis van zaken, maar met veel lagere vaste kosten.