ICT Oplossingen

Sellmark is al meer dan 16 jaar uw partner voor betrouwbare én betaalbare ICT oplossingen.

Doelgroep

Wij richten ons op alle zakelijke gebruikers. Onze klantenkring varieert van eenmanszaken die opereren vanaf een zolderkamer, tot MKB bedrijven met honderden werkplekken en diverse kantoren wereldwijd. Allemaal hebben ze dit gemeen: ze hechten groot belang aan de continuïteit van hun computersystemen en stellen snelle en persoonlijke service op prijs. 

Voor ons geldt dat elke klant, groot of klein, belangrijk is.

 

Onze diensten

Leveren van hard- en software
Wij kunnen u van dienst zijn bij levering van computersystemen, alle toebehoren, servers en gehele bedrijfsnetwerken.
Additionele informatie over de producten die wij leveren vindt u hier.

Installatie en configuratie van apparatuur en software
Als u dat wilt zorgen wij ervoor dat de computers die bij ons koopt gebruiksklaar worden afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat alle nodige software geïnstalleerd wordt, het besturingssysteem bijgewerkt wordt, eventuele data van andere computers overgezet wordt en dat u de computer alleen hoeft in te steken om hem in gebruik te nemen. En ook als u dat laatste zelf niet wilt doen kunt u bij ons terecht. Wij plaatsen de apparatuur dan bij u op locatie, sluiten alles aan, zorgen indien van toepassing voor de verbinding met uw servers en vertrekken pas als alles naar wens werkt.

Ook als u uw apparatuur niet bij ons heeft aangeschaft kunnen wij de inrichting en installatie voor u verzorgen!

Beheer van uw computers en netwerk
Naast het leveren van alle apparatuur, kunnen wij ook alle onderdelen van uw bedrijfsnetwerk optimaal inrichten, beheren en beveiligen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met diverse platformen, beschikken over diverse certificeringen en kunnen u van dienst zijn bij het beheer van alle op Microsoft en Linux gebaseerde netwerken.
Klik hier voor additionele informatie

Helpdesk
Beschikt u niet over een interne IT-contactpersoon, dan fungeren wij als eerste aanspreekpunt bij IT-gerelateerde vragen voor al uw medewerkers, indien gewenst zelfs 24 x 7.
De meest voorkomende eindgebruikersproblemen kunnen wij vanaf afstand verhelpen, ook voor nieuwe klanten.

Calamiteiten
Een server of pc vormt steeds vaker het kloppend hart van uw onderneming. Als dit hart stopt met kloppen kunnen belangrijke bedrijfsprocessen vaak niet meer worden uitgevoerd, klanten kunnen niet meer worden geholpen, soms bent u zelfs niet eens meer bereikbaar. In dit soort urgente gevallen kunnen wij doorgaans direct een medewerker beschikbaar maken die bij u op locatie een probleemanalyse uitvoert en zo snel mogelijk ervoor zorgt dat u weer kunt werken.

Website en software ontwikkeling
Ook voor de ontwikkeling van websites en software kunt u bij ons terecht.
Wij zijn vooral gespecialiseerd in het geautomatiseerd verwerken van gegevens en integreren van webomgevingen en interne processen.
Hier vindt u meer informatie over deze dienstverlening.